ÜBER UNS

Onze affiniteit met e-commerce maar vooral onze passie voor het Oktoberfest heeft er in 2009 toe geleid dat we zijn gestart met de Oktoberfestwinkel, we waren eigenlijk de eerste die een webshop zijn gestart voor het mooiste feest ter wereld "Het Oktoberfest".

Na een paar jaar zijn we ook onze eigen lederhosen en Dirndls gaan ontwerpen. De insteek is: We laten ons inspireren door de trends in Munchen en proberen dat voor een nederlands budget aan te bieden. Als je nog iets mist in het assortiment of je hebt andere tips, laat het ons weten ajb, dan kunnen we dat meenemen in onze productontwikkeling.

We gaan als het even kan zelf ook elk jaar naar Munchen toe om een weekend te genieten van de ubergemutliche muziek, de ongedwongen sfeer, De aanblik van mooie dames in dirndl en het heerlijke bier. Een weekendje vol gas.

We bestaan al ruim 10 jaar, daar zijn we best trots op en we zijn ook erg dankbaar voor alle klanten die ons elk jaar weer het vertrouwen geven en een bestelling bij ons plaatsen. Dat betekent dat de klant bij ons altijd op 1 staat!

Alvast heel plezier op het Oktoberfest dat je gaat bezoeken! Als je bij ons een bestelling plaatst dan heb je in ieder geval een mooie outfit, en de rest op het "fest" moet je zelf doen!

Grusgotti

Het Wisenfashion team!

Adresse:

Raum 510, Gebäude 3, Nr. 32, Zhujiang Road, wirtschaftliche und technologische Entwicklungszone, Stadt Yantai, Provinz Shandong
Gesellschaft
Yantai Jiamu Netzwerktechnologie Co., Ltd.

E-mailadres: support@wiesnfashion.com